Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Bekijk onze diensten voor het behalen van online succes

Het doel met onze diensten is om online succes te behalen! Wij maken websites die aansluiten op jouw onderneming, websites die er toe doen.

Helaas is alleen een uitzonderlijke website niet genoeg om veel bezoekers te trekken.

Met het laten maken van een website heb je de eerste stap gezet, maar de opvolgende stappen zijn minstens zo belangrijk. Hoe trek je meer bezoekers? Hiervoor is meer nodig, denk aan online- of social media marketing. Met online marketing doen wij er alles aan om zoveel mogelijk organische bezoekers (onbetaalde zoekresultaten) te trekken naar jouw website.

Hieronder een lijstje met de diensten die wij aanbieden:

Met social media marketing proberen wij om zoveel mogelijk interactie en bereik te genereren, met als doel nieuwe bezoekers en naamsbekendheid.

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Bekijk onze werkwijze:

Wat kunnen we nog meer voor je doen?

Genoeg! Behalve een website heb je ook een unieke huisstijl nodig of bijvoorbeeld mooie geschreven teksten. Hieronder staat een lijstje opgesomd waarmee wij je kunnen helpen.

Wij hebben een breed netwerk met specialisten welke elk goed zijn in hun vak. Afhankelijk van de complexiteit en de beschikbare tijd van jouw wensen besteed ik het uit of doen wij het zelf, wij regelen zelf het contact als we het uitbesteden. Wij zijn pas tevreden wanneer de klant tevreden is. Persoonlijk, klantgericht en kritisch.

Wij vinden het belangrijk dat we alles onder één dak kunnen aanbieden en dat de klant één contactpersoon heeft.

Hoe zit het met hosting en onderhoud?

Naast het hebben van een website met online- of social media marketing moet jouw website ook gehost worden, daarnaast is onderhoud ook erg belangrijk. Dit alles regelen wij, zo kun jij je lekker bezighouden met je onderneming en hoef je je geen zorgen te maken over het functioneren van je website.

Wij zijn gevestigd in Oosterwolde (Gld) en helpen graag ondernemingen in de buurt, maar ook verder weg. Denk aan plaatsen zoals Oldebroek, Wezep, Dronten, Elburg, Nunspeet, Zwolle, Kampen, Harderwijk, ’t Harde of alles er tussen. Neem vrijblijvend contact met ons op!