Aangenaam kennis te maken

Wie zijn wij? WebPrep is een full-service internetbureau dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van websites en online marketing. Wat begonnen is als een hobby, zijn we nu officieel ondernemingen aan het helpen om online succes te behalen! 

Waar staat WebPrep voor?

WebPrep is een full-service internetbureau

“Web” staat voor website en “Prep” staat voor preparation, het maken (bouwen) van websites. Een groot voordeel van WebPrep is dat wij alles onder één dak aanbieden met nog vele andere voordelen zoals:

  • Alleen maatwerk
  • Transparant en geen vage kosten
  • Geen thema’s of goedkope oplossingen
  • Geen gekke restricties
  • Wij regelen alles

Met een enorme passie en streven naar perfectie zijn wij de partij voor het behalen van online succes d.m.v. van jouw uitzonderlijke website.

Wie zit er achter WebPrep?

Achter WebPrep zit Christiaan Bruijnes, een gedreven ondernemer met een rijke achtergrond in de ICT. Wij zijn gevestigd in Elburg. Naast het maken van websites doen wij nog veel meer om jou te helpen online succes te behalen! Wij hebben een breed netwerk met specialisten welke elk goed zijn in hun vak. Afhankelijk van de complexiteit en de beschikbare tijd van jouw wensen besteed ik het uit of doen wij het zelf, wij regelen zelf het contact als we het uitbesteden. Wij zijn pas tevreden wanneer de klant tevreden is. Persoonlijk, klantgericht en kritisch.

Wij vinden het belangrijk dat we alles onder één dak kunnen aanbieden en dat de klant één contactpersoon heeft. Wij werken samen met andere ondernemers om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Onze visie

Onze visie is om uitzonderlijke websites te maken voor ondernemingen die nét iets meer willen. Websites die er toe doen, die aansluiten op de visie en de huisstijl van de onderneming. Wij kijken er naar uit om samen het online succes te behalen! WebPrep is een full-service internetbureau en bouwen goed vindbare websites op maat met webdesign in WordPress.

Wij zijn gevestigd in Elburg en helpen graag ondernemingen in de buurt, maar ook verder weg. Denk aan plaatsen zoals Dronten, Nunspeet, Zwolle, Kampen, Harderwijk, ’t Harde of alles er tussen. Neem vrijblijvend contact met ons op!