Hosting en onderhoud

Hosting en onderhoud bij je nieuwe website

Om jouw nieuwe website online bereikbaar te maken is goede hosting en onderhoud van essentieel belang. Exclusief voor onze klanten bieden wij professionele hosting aan die naadloos is afgestemd op jouw website!

Hiermee ben je verzekerd van optimale veiligheid, dagelijkse back-ups, tijdige updates en een goede support.

Wij streven ernaar om alle websites van onze klanten te hosten, dit om de kwaliteit, snelheid en de veiligheid te waarborgen. Hosting is de motor van jouw website, het een kan niet zonder het ander. Wij maken geen gebruik van budgethosting waar jouw site samen met honderden andere websites op een server draaien.

Je betaalt niet alleen voor de hosting maar ook voor het onderhouden van de website, nog een aantal voordelen zijn:

  • Een SSL-certificaat
  • Je website up-to-date
  • Snelle, stabiele en veilige hosting
  • Snelle en betrouwbare e-mail server
  • Monitoring van je website
  • Statistieken worden verzameld
  • Een eigen website account
  • Domeinnaam

Met het laten hosten kom je hoger in Google door de snelheid, maar staat los van het optimaliseren en de online marketing. Wij streven naar snelle websites, hiervoor gebruiken wij de nieuwste technieken.

Wat zijn de kosten voor het hosten

Wij focussen ons alleen op op maat gemaakte websites en niet op thema’s of andere goedkope oplossingen, dit zal ten koste gaan van de kwaliteit van de andere websites. Wij vragen een vast bedrag van €30 (excl. BTW) per maand om de kwaliteit, snelheid en veiligheid van jouw nieuwe website te kunnen waarborgen.

Net zoals je bij een winkel betaalt voor huur, betaal je ook maandelijks voor de hosting en onderhoud bij een website.

Steeds meer websites worden gehackt

Bij WebPrep doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw website niet gehackt wordt. Alles is zo veilig mogelijk gemaakt van website tot aan de hosting.

Wij zorgen ervoor dat belangrijke updates tijdig worden doorgevoerd, dat je website altijd voldoet aan de laatste veiligheidseisen én dat je onbezorgd met je website aan de slag kunt.

Zo kun jij je lekker bezighouden met je onderneming en hoef je je geen zorgen te maken over het functioneren van je website. Van veiligheid tot hosting en van aanpassingen tot updates: WebPrep regelt het voor je.

Volledig ontzorgd

WebPrep biedt je één aanspreekpunt voor hosting, domeinnamen en e-mail. Met onze hosting en onderhoud zorgen wij ervoor dat jouw website altijd veilig, snel én bereikbaar is. Zoals het hoort.

Dit is uiteraard ook inclusief een SSL-certificaat voor je website, hiervoor betaal je bij ons geen extra kosten.

Ik wil ook graag e-mailen

Geen probleem! Wij draaien een eigen e-mail server welke snel en betrouwbaar is. Wij kunnen een of meerdere e-mailadressen voor je aanmaken, eventueel kunnen wij ook je oude e-mail migreren naar de nieuwe indien je al een e-mailadres hebt.

Wat als ik niet wil hosten?

In principe streven wij ernaar om alle websites te hosten, mocht dit echt geen optie zijn kunnen wij dit altijd bespreken. Wij zijn dan niet meer verantwoordelijk voor de website en kunnen we niet helpen met het opzetten van de website en e-mail.