Wat gaat een website kosten?

Wil je een nieuwe website laten maken en ben je benieuwd naar de kosten?

Wat zijn de kosten voor het laten maken van een website

Bij WebPrep maken wij alleen op maat gemaakte websites en gebruiken we geen thema’s of andere goedkope oplossingen. Websites die er toe doen!

De kosten voor een website zijn afhankelijk van veel factoren, wij willen ons focussen op het hele plaatje zonder restricties. Wij leveren het liefst complete websites af en om die reden werken wij met een vaste vanaf prijs, neem vrijblijvend contact op.

Een aantal voordelen wanneer je bij ons een website laat maken:

  • Alleen maatwerk
  • Wij regelen alles
  • 100% jouw eigendom
  • Kwalitatief, snel en veilig
  • Geen verborgen kosten
  • Goede support

Je kunt natuurlijk ook altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om je wensen te bespreken en direct een globale kostenindicatie voor je website te krijgen.

Hoeveel kost het maken van een website?

Wij doen niet aan tabellen met verschillende pakketten, maar leveren complete websites af. De kosten voor het laten maken van een website is afhankelijk van jouw wensen en vragen je daarom contact met ons op te nemen.

De investering in jouw website wil je uiteraard terugverdienen. Wij zorgen dat jouw website echt klanten oplevert, zodat jouw onderneming kan groeien. Het bedrag gaat gepaard met het aantal uren dat we besteden, hoe hoger het budget hoe meer uren en wensen er vervuld kunnen worden.

Het is goed om vooraf te weten wat je wilt/kunt besteden aan een website. Als het budget een beperkende factor is, kunnen we samen bepalen hoe we de tijd het meest efficiënt kunnen besteden voor het grootste effect.

Zijn er maandelijkse kosten?

Wij vragen een vast bedrag van €30 (excl. BTW) voor hosting en onderhoud om de kwaliteit, snelheid en veiligheid van jouw website te kunnen waarborgen.

Ik ben nog niet helemaal overtuigd..

Wij begrijpen dat een goed portfolio nóg meer zegt dan een aantrekkelijke prijs en mooie woorden. Neem daarom eerst een kijkje in ons portfolio.

Wij zijn gevestigd in Oosterwolde (Gld) en helpen graag ondernemingen in de buurt, maar ook verder weg. Denk aan plaatsen zoals Oldebroek, Wezep, Dronten, Elburg, Nunspeet, Zwolle, Kampen, Harderwijk, ’t Harde of alles er tussen. Neem vrijblijvend contact met ons op!