Meer bezoekers door online marketing

Krijg meer bezoekers op je website door online marketing! Een nieuwe website laten maken? Wij bouwen goed vindbare websites welke hoog scoren in Google door online marketing. Een goede website is nodig of jouw potentiële klant contact opneemt of doorklikt naar een concurrent.

Meer bezoekers door online marketing

Maar met alleen een nieuwe website ben je er nog niet, dit is wel afhankelijk van het doel van jouw website.

Beter gezegd: wat wil je bereiken met je website? Een website hebben op zichzelf is geen doel. Je wilt een website waar klanten uit komen en die het gewenste imago uitstraalt.

Het is niet alleen een visitekaartje, maar ook een marketingtool en het is ook de bedoeling dat de investering zichzelf zo snel mogelijk terugverdient. Een groot voordeel van onze websites is dat ze goed opgebouwd zijn d.m.v. een sterke basis.

In de meeste gevallen wil je zo veel mogelijk bezoekers krijgen naar je website! Maar hoe krijg je meer bezoekers? Dit is afhankelijk van een aantal factoren:

WatOmschrijving
TechniekHoe zit de website technisch in elkaar en hoe is de snelheid?
AutoriteitNet zoals in het echte leven, bouw je ook online een reputatie op. Dit gebeurt door andere websites die naar je linken (linkbuilding).
SEOIs de website zo optimaal mogelijk ingericht om gevonden te worden? En is er veel en goede content?
SEABetaald adverteren op het internet.


Goed om te weten: SEO is geen eenmalige activiteit. Het is een continu proces, waarbij kennis van de nieuwste ontwikkelingen onmisbaar is.

Wat doe je bij online marketing?

Met online marketing doen wij er alles aan om zoveel mogelijk organische bezoekers te trekken naar jouw website. Organische zoekresultaten zijn de ‘onbetaalde’ zoekresultaten van een zoekmachine, ook wel natuurlijke zoekresultaten genoemd.

Bij online marketing probeer je alles zo optimaal mogelijk in te richten voor Google, denk aan de volgende punten:

Online marketing
  • Zoekwoorden analyse
  • Website analyseren (doorklikgedrag)
  • Website verbetering (on-page optimalisatie)
  • Statistieken analyseren (zoekresultaten en posities)
  • Statistieken zijn zichtbaar in het dashboard
  • Snelheid optimaliseren
  • Social media koppelen
  • Afbeeldingen comprimeren
  • Goede titels en teksten gebruiken
  • Veel in- en externe links

Benieuwd naar de kosten van online marketing?

Er is veel drukte in de online wereld

Het wordt steeds drukker in de online wereld en daardoor wordt het steeds moeilijker voor ondernemingen om gevonden te worden. Sinds 2016 wordt er meer geld uitgegeven aan online marketing dan aan alle traditionele marketing samen.

Maar hoe zet je internet goed in? Hoe zorg je ervoor dat jouw website de gewenste resultaten oplevert? WebPrep kan hierbij helpen, om zo de online vindbaarheid van jouw onderneming te verbeteren door middel van online marketing.

We combineren onze krachten

Tijdens een gesprek komen we door middel van jouw input en onze kennis tot een doel en een plan. We bepalen de koers en bedenken vervolgens voor jou werkende concepten om zo m.b.v. online marketing jouw doel te behalen.