Meer bezoekers door online marketing

Krijg meer bezoekers op je website door online marketing! Een nieuwe website laten maken? Wij bouwen goed vindbare websites welke hoog scoren in Google door online marketing. Een goede website is nodig of jouw potentiële klant contact opneemt of doorklikt naar een concurrent.

Meer bezoekers door online marketing

Je wilt goed vindbaar zijn en zo snel mogelijk bovenaan staan in Google. Wij doen er alles aan om snel resultaten voor je te behalen. Met alleen een nieuwe website ben je er nog niet.

Een voordeel is wel dat wij een goede kwalitieve basis hebben ontwikkeld welke al goed kan scoren in Google, maar er is meer voor nodig als jij online succes wilt behalen!

Online marketing is competitie

SEO werkt helaas niet binnen een week, hoe goed wij ons werk ook doen. Google bepaalt hoe snel ons werk invloed zou hebben om resultaat te behalen. Wij proberen je om eerlijke verwachtingen te geven. Online marketing is competitie, op woorden met een hoge concurrentie is het lastiger en duurt het langer om hoger te komen. Vergelijk SEO met een sport, het is een competitie tegen je concurrenten!

Het duurt een aantal maanden voordat je resultaat ziet en deze resultaten zullen in de loop van de tijd groeien.

De vraag is ook wat je wilt bereiken. Een website hebben op zichzelf is geen doel. Je wilt een website waar klanten uit komen en die het gewenste imago uitstraalt.

Direct resultaat en bovenaan in Google

Dit bestaat helaas niet. Zoekmachine optimalisatie is dus niet eenmalig. Als een sporter 1x traint, dan zou hij niet winnen. Bij SEO werken we maandelijks aan je website om het te analyseren en te verbeteren! Jouw website is niet alleen een visitekaartje, maar ook een marketingtool en het is ook de bedoeling dat de investering zichzelf zo snel mogelijk terugverdient.

Een groot voordeel van onze websites is dat ze goed opgebouwd zijn d.m.v. een basis. Wij hebben een kwalitatieve basis ontwikkelt waar al onze websites op zijn gebaseerd.

Waar liggen jouw kansen?

Wij willen voor jouw onderneming precies uitzoeken waar jouw kansen liggen. In de meeste gevallen wil je zo veel mogelijk bezoekers krijgen naar je website! Maar hoe krijg je meer bezoekers? Dit is afhankelijk van een aantal factoren:

WatOmschrijving
TechniekHoe zit de website technisch in elkaar en hoe is de snelheid?
AutoriteitNet zoals in het echte leven, bouw je ook online een reputatie op. Dit gebeurt door andere websites die naar je linken (linkbuilding).
SEOIs de website zo optimaal mogelijk ingericht om gevonden te worden? En is er veel en goede content?
SEABetaald adverteren op het internet.


Goed om nogmaals te vermelden: zoekmachine optimalisatie is dus niet eenmalig. Het is een continu proces, waarbij kennis van de nieuwste ontwikkelingen onmisbaar is.

Wat doe je bij online marketing?

Met online marketing doen wij er alles aan om zoveel mogelijk organische bezoekers te trekken naar jouw website. Organische zoekresultaten zijn de ‘onbetaalde’ zoekresultaten van een zoekmachine, ook wel natuurlijke zoekresultaten genoemd.

Bij online marketing probeer je alles zo optimaal mogelijk in te richten voor Google, denk aan de volgende punten:

Online marketing
 • Zoekwoorden analyse
 • Website analyseren (doorklikgedrag)
 • Website verbetering (on-page optimalisatie)
 • Statistieken analyseren (zoekresultaten en posities)
 • Statistieken zijn zichtbaar in het dashboard
 • Snelheid optimaliseren
 • Social media koppelen
 • Afbeeldingen comprimeren
 • Goede titels en teksten gebruiken
 • Veel in- en externe links
 • Een sitemap

Er is veel drukte in de online wereld

Het wordt steeds drukker in de online wereld en daardoor wordt het steeds moeilijker voor ondernemingen om gevonden te worden. Sinds 2016 wordt er meer geld uitgegeven aan online marketing dan aan alle traditionele marketing samen.

Maar hoe zet je internet goed in? Hoe zorg je ervoor dat jouw website de gewenste resultaten oplevert? WebPrep kan hierbij helpen, om zo de online vindbaarheid van jouw onderneming te verbeteren door middel van online marketing.

Benieuwd naar de kosten van online marketing?

Ook structureel groeien met online marketing?

We combineren onze krachten! Hoe lang SEO duurt verschilt, maar de eerste resultaten ga je pas na een aantal maanden zien. Wacht dus niet langer en start met zoekmachine optimalisatie! Tijdens een gesprek komen we door middel van jouw input en onze kennis tot een doel en een plan. We bepalen de koers en bedenken vervolgens voor jou werkende concepten om zo m.b.v. online marketing jouw doel te behalen.