WordPress website laten maken op maat

Je nieuwe website laten maken op maat in WordPress? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij maken websites op maat. In WordPress.

Je nieuwe website laten maken op maat in WordPress

Wij zijn een webdesign bureau en wij bouwen succesvolle, professionele websites die goed vindbaar zijn, die altijd beter presteren dan de vorige website, die gemakkelijk zijn in gebruik en dat voor een betaalbare prijs. Voor ons geen thema’s of andere goedkope oplossingen, maar alleen uitzonderlijke websites op maat gemaakt. Jouw website laten maken in WordPress is een verstandige keuze!

Maar wat is WordPress?

WordPress is een content management systeem. Dit CMS is het meest gebruikte systeem ter wereld en dat is niet voor niets; de mogelijkheden van WordPress zijn eindeloos. WordPress begon ooit als een blogsysteem, waar je zelf je website kon maken met plugins en thema’s (niet veilig).

Inmiddels is WordPress enorm gegroeid en is het zelfs zó goed dat het zelfs door de grootste bedrijven wordt gebruikt. Wil je weten hoe wij jouw website maken met WordPress?

Wij weten alles over WordPress

Wereldwijd kiezen veruit de meeste webbouwers voor WordPress en dat is niet voor niets. Dit CMS heeft voor ons geen geheimen, wij weten werkelijk alles over dit fantastische CMS.

Het gebruik van WordPress heeft veel voordelen:

  • Meest gebruikte CMS
  • Wiel niet opnieuw uitvinden (tijdbesparing)
  • WordPress wordt constant geoptimaliseerd
  • Een goede basis voor SEO

Dat we bij WebPrep gebruik maken van WordPress is dus een logische keuze.

Hoe gaan wij te werk

Hoe gaan wij te werk bij een WordPress website? De belangrijkste vraag die we stellen is: wat moet het doel worden van de nieuwe WordPress website?

Hoe gaan wij te werk bij een WordPress website

Verder is het van belang om de doelgroep of verschillende doelgroepen voor de nieuwe website te bepalen. Ook is het belangrijk dat je van te voren duidelijk je wensen op een rijtje hebt.

Als er al een idee is voor de structuur, dan zien wij die graag. Wij maken de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk gecombineerd met alle functionaliteiten.

Bovendien ontvangen we graag de data van de oude website om te kijken of we daar nog interessante gegevens kunnen halen, die we kunnen gebruiken bij de nieuwe WordPress website. Het is zonde om dat niet te doen. Niet alles aan een oude website is slecht. Iedere website is weer een nieuwe leuke uitdaging, maar de werkwijze blijft hetzelfde. We werken volgens een stappenplan om structureel, snel en nauwkeurig voor jou aan het werk te gaan.

Ben ik online goed vindbaar?

Een WordPress website zelf zorgt er al voor dat je beter vindbaar bent.

Bovendien weten wij ook hoe we de nieuwe WordPress website zo moeten programmeren, zodat Google hem nog makkelijker vindt. Wij zorgen dat jouw website goed vindbaar is op Google!

We hebben een basis gemaakt waar al onze kennis en aanpassingen in zit verwerkt. Deze basis is heel goed opgebouwd met een goede structuur, betere zoekmachine vindbaarheid, mooie e-mails, snelheid en nog veel meer.

Ondanks dat de websites al goed vindbaar zijn, kan je nog meer online succes behalen met online marketing.

Een aantal willekeurige voorbeelden uit ons portfolio

Maar zijn er ook nadelen?

Het gebruik van WordPress levert pas nadelen op wanneer je het hebt over hele grote websites met duizenden bezoekers per dag, maar zelfs dan is het gebruik van WordPress nog mogelijk.

Een bekend nadeel is dat je snel gehackt kan worden op WordPress, dit is alleen waar bij verkeerd gebruik. Zonder ervaring wordt er gebruik gemaakt van thema’s of andere goedkope oplossingen waardoor een website erg gevoelig wordt.

Voor ons geen thema’s of andere goedkope oplossingen, maar alleen uitzonderlijke websites op maat gemaakt.

Wij zijn gevestigd in Oosterwolde (Gld) en helpen graag ondernemingen in de buurt, maar ook verder weg. Denk aan plaatsen zoals Oldebroek, Wezep, Dronten, Elburg, Nunspeet, Zwolle, Kampen, Harderwijk, ’t Harde of alles er tussen. Neem vrijblijvend contact met ons op!