Wat vinden onze klanten

Beoordelingen kunnen meer zeggen dan mooie woorden. Wij zijn pas tevreden wanneer de klant dat ook is, hier streven wij elke dag voor! Alle beoordelingen zijn afkomstig van Google. Wij stellen feedback en beoordelingen erg op prijs, wil je ook een beoordeling plaatsen? Dat kan via Google.

Benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Bekijk onze werkwijze.

4,9 ★★★★★★★★★★ 15 reviews

Avatar Michelle Brouwers ★★★★★ een jaar geleden
Super blij met mijn website! Vooraf een vragenlijst ingevuld, er is geluisterd naar mijn wensen en ideeën. Christiaan heeft een goed beeld gevormd van mijn onderneming waardoor hij echt een super goede site heeft neergezet die helemaal bij mij en mijn onderneming past! Bedankt!
Avatar Henrik Rietberg ★★★★★ een jaar geleden
Zeer tevreden over de website die Christiaan heeft ontwerpen. Christiaan, is kwaliteitsgericht, luistert goed naar zijn klant en werkt snel en effectief.
Avatar Lusine Grigoryan ★★★★★ een jaar geleden
Christiaan luistert goed naar de klant, stelt goede vragen en begrijpt snel wat er van hem verwacht wordt. Tegelijkertijd adviseert hij vanuit zijn expertise wat je beter wel of niet kan doen wat betreft de prestaties van je website.
Avatar Yvonne van Klaarbergen ★★★★★ 2 jaar geleden
WebPrep heeft voor ons een hele fijn en vooral gebruiksvriendelijke website gemaakt. O.b.v. het 'voorgesprek' al gauw een goed beeld wat de bedoeling was en kwam zelf met goede suggesties om de site nog aantrekkelijker of gebruiksvriendelijker te maken. Verder ook heel prettig contact en erg behulpzaam met vragen. Zoek je een fijne, betrouwbare en meedenkende webbouwer, dan kan ik WebPrep van harte aanbevelen.
Avatar João Mapengue ★★★★ 3 jaar geleden
Heft uw een aantrekkelijke website nodig, dan bent u bij Christiaan aan het goede adres. Het werk is snel, efficiënt, strak op maat en hij is altijd bereikbaar. Wij zijn meer dan tevreden.
Avatar J M ★★★★ 3 jaar geleden
Heft uw een aantrekkelijke website nodig, dan bent u bij Christiaan aan het goede adres. Het werk is snel, efficiënt, strak op maat en hij is altijd bereikbaar. Wij zijn meer dan tevreden.
Avatar Melvin Visser ★★★★★ 3 jaar geleden
Voor een strakke en snelle website ben je bij Christiaan aan het juiste adres! Een vakman in het opleveren van websites. Meeluisterend, adviserend en verleent kort gezegd een professionele service.
Avatar Erik Verberg ★★★★★ 5 jaar geleden
Christiaan heeft veel voor ons bedrijf gedaan. Los van de visuele kant van het verhaal heeft hij zich ook beziggehouden met de marketingzijde en daar de oplossingen op gebaseerd. Wij zijn erg tevreden over hem.Dag en nacht bereikbaar en nooit te beroerd om iets te doen of aan te passen! Aanrader!!
Avatar Janick Leusink ★★★★★ 5 jaar geleden
Christiaan is een jonge enthousiaste webdesigner met kennis, creativiteit en aandacht en brengt je bedrijf naar een hoger level d.m.v. juiste opbouw en duidelijkheid. Staat altijd voor je klaar en denkt mee met oplossingen en mogelijkheden.
Avatar Robert Bruijnes ★★★★★ 5 jaar geleden
Christiaan is een betrouwbaar persoon! Als je een website wil die er niet alleen fantastisch uit ziet maar ook super stabiel en veilig dan ben je hier op het juiste adres.
Avatar Robert ★★★★★ 5 jaar geleden
Christiaan is een betrouwbaar persoon! Als je een website wil die er niet alleen fantastisch uit ziet maar ook super stabiel en veilig dan ben je hier op het juiste adres.
Avatar Rudie Faken ★★★★★ 5 jaar geleden
Chris is een echte professional. Komt zijn afspraken na en levert toegevoegde waarde doordat hij zich goed kan verplaatsen in zijn klanten!
Avatar Luuk van Kampen ★★★★★ 5 jaar geleden
Fijne samenwerking gehad. Gaat er altijd voor de volle 100% voor en zorgt ervoor dat de website kwalitatief goed staat en alle functies goed werken.
De beoordelingen komen bij Google vandaan.