Wat vinden onze klanten

Beoordelingen kunnen meer zeggen dan mooie woorden. Wij zijn pas tevreden wanneer de klant dat ook is, hier streven wij elke dag voor! Alle beoordelingen zijn afkomstig van Google. Wij stellen feedback en beoordelingen erg op prijs, wil je ook een beoordeling plaatsen? Dat kan via Google.

Benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Bekijk onze werkwijze.

Roelie van der Weide
16-08-19

Snel en efficient. Super tevreden!

Erik Verberg
19-07-19

Christiaan heeft veel voor ons bedrijf gedaan. Los van de visuele kant van het verhaal heeft hij zich ook beziggehouden met de marketingzijde en daar de oplossingen op gebaseerd. Wij zijn erg tevreden over hem.Dag en nacht bereikbaar en nooit te beroerd om iets te doen of aan te passen! Aanrader!!

Janick Leusink
01-04-19

Christiaan is een jonge enthousiaste webdesigner met kennis, creativiteit en aandacht en brengt je bedrijf naar een hoger level d.m.v. juiste opbouw en duidelijkheid. Staat altijd voor je klaar en denkt mee met oplossingen en mogelijkheden.

Robert
24-03-19

Christiaan is een betrouwbaar persoon! Als je een website wil die er niet alleen fantastisch uit ziet maar ook super stabiel en veilig dan ben je hier op het juiste adres.

Rudie Faken
21-03-19

Chris is een echte professional. Komt zijn afspraken na en levert toegevoegde waarde doordat hij zich goed kan verplaatsen in zijn klanten!

Luuk van Kampen
19-03-19

Fijne samenwerking gehad. Gaat er altijd voor de volle 100% voor en zorgt ervoor dat de website kwalitatief goed staat en alle functies goed werken.

Arnold dijkhuizen
15-03-19

Zeer gedreven en resultaat gericht. Christiaan heeft oog voor details en is pas tevreden als de klant tevreden is. Een echte aanrader!

De beoordelingen komen bij Google vandaan.