Meer bereik via social media

Social media beheer laten uitbesteden door ons? Laat je ontzorgen zodat jullie kunnen focussen waar jullie goed in zijn en tijd overhouden! Wij maken pakkende content om zoveel mogelijk interactie te krijgen en spelen in op de juiste doelgroep.

Bereik meer bezoekers via social media marketing

Social media marketing wordt steeds meer een bekend begrip en we kunnen tegenwoordig niet meer zonder. Met social media marketing krijg je vrij gemakkelijk naamsbekendheid en is dan ook een goede profilering naar de buitenwereld. Het is daarom dus een goede manier om potentiële klanten te werven.

Een aantal voordelen om social media uit te besteden:

  • Meer volgers en dus leads
  • Meer interactie met je doelgroep
  • Meer bezoekers naar je website
  • Een groter bereik

Hoe bereiken we de potentiële klanten?

Heb jij ook het probleem dat je wel weet wie je potentiële klant is, maar dat je niet weet hoe je deze online kunt bereiken?

Social media voor Força Fit

Veel ondernemers worstelen met dit probleem.

Laten wij nu precies weten hoe we ze wel kunnen bereiken. Enkel het bereiken van deze potentiële doelgroep is niet de hoofddoelstelling. Je wilt interactie met deze doelgroep, maar ze moeten ook fan worden en jouw onderneming gaan herkennen en vervolgens leads genereren.

De bedoeling is om op de juiste manier gebruik te maken van de sociale kanalen en om deze goed in te richten. Vervolgens plaatsen we pakkende content voor jouw doelgroep met mooie afbeeldingen. We houden rekening met de juiste formaten en regels van de social media kanalen. Wat gaan we doen?

  • Een doelgroeponderzoek voor de social media strategie
  • Inrichten van de social media kanalen
  • Berichten ontwerpen en posten op de juiste datums
  • Meten en evalueren van de resultaten en sterke funnels opzetten

Onze social media beheer pakketten

Wij bieden verschillende pakketten aan voor het beheren van jouw social media, het beheren van social media gaat per maand. Per klant onderzoeken wij de beste strategie en aanpak. Interessse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Regelmatig houden we je op de hoogte van de resultaten met als uiteindelijke doel meer volgers, maar vooral meer leads. Daarnaast kunnen wij ook adverteren om bepaalde content nog beter te laten presteren.

Wij zijn gevestigd in Elburg en helpen graag ondernemingen in de buurt, maar ook verder weg. Denk aan plaatsen zoals Dronten, Nunspeet, Zwolle, Kampen, Harderwijk, ’t Harde of alles er tussen. Neem vrijblijvend contact met ons op!