Je nieuwe website laten maken in Harderwijk?

Op zoek naar webdesign in Harderwijk of omgeving waar je een succesvolle, professionele website kan laten maken? Laat ons je helpen online succes te behalen! Je bent hier aan het juiste adres.

Webdesign in Harderwijk

Wij zijn gevestigd in Oosterwolde (Gld), naast Elburg, net zoals Harderwijk ook een hanzestad. Wij bouwen goed vindbare websites op maat tegen een betaalbare prijs. Webdesign in Harderwijk.

Wij richten ons vooral op het MKB die nét iets meer wil dan een standaard product. Kwaliteit websites die werken en er echt toe doen, gericht op jouw onderneming. Voor ons geen thema’s of andere goedkope oplossingen, maar alleen uitzonderlijke websites op maat gemaakt. Naast een professionele website komt er in de online wereld nog veel bij kijken, daarmee helpen wij ondernemingen graag met o.a. de online marketing en de hosting en onderhoud. Ga voor online succes in Harderwijk!

Met al jarenlange ervaring met webdesign in WordPress zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. Met passie helpen wij je graag (samen) met het bereiken van de beste online resultaten die hoog scoren in zoekmachines.

Een WordPress website laten maken op maat

Op zoek naar webdesign in Harderwijk voor een op maat gemaakte website in WordPress? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij maken websites op maat. In WordPress.

Wij bouwen succesvolle, professionele websites die goed vindbaar zijn, die altijd beter presteren dan de vorige website, die gemakkelijk zijn in gebruik en dat voor een betaalbare prijs. Voor ons geen thema’s of andere goedkope oplossingen, maar alleen uitzonderlijke websites op maat gemaakt. Jouw website laten maken in WordPress is een verstandige keuze!

Een lijstje met een aantal voordelen als je door ons een website laten maken:

Website laten maken in Harderwijk
  • Gebruiksvriendelijk
  • Gemakkelijk te beheren
  • Inzicht in de statistieken van het verkeer (Analytics)
  • De website is responsive (werkt op alle apparaten)
  • Geoptimaliseerd voor Google
  • Een goed ontwikkelde kwalitatieve basis
  • Uniek op maat en geen restricties
  • Snel, veilig en kwalitatief

Wil je meer weten over WordPress?

Groei met ons mee in Harderwijk

Een groot voordeel van WebPrep is dat wij alles onder één dak aanbieden. Stel, je laat een website door ons maken en merkt geleidelijk dat je bezoekers en/of klantenbestand groeit. Dat vraagt om extra opties op je website. Je wilt je klanten immers op hun wenken blijven bedienen en een goed functionerende website is daarvoor onmisbaar. Wij kijken met je mee en zorgen ervoor dat je blijft groeien, door bijvoorbeeld meer te focussen op de online marketing of social media.

Meer informatie over WebPrep

WebPrep is een full-service internetbureau dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van websites en online marketing. Wat begonnen is als een hobby, zijn we nu officieel ondernemingen aan het helpen om online succes te behalen! Er was veel vraag naar op maat gemaakte websites en hoger komen in Google, precies om die reden zijn wij WebPrep gestart.

Ben ik online goed vindbaar?

Hoe zit het eigenlijk met de online vindbaarheid van mijn website? Dat zit echt heel erg goed. Een WordPress website zelf zorgt al voor een goede basis voor de zoekmachine optimalisatie.

Is jouw onderneming gevestigd in Harderwijk? Wordt goed vindbaar op Google en behaal online succes!

Bovendien weten wij ook hoe we de nieuwe WordPress website zo moeten programmeren, zodat Google hem nog makkelijker vindt. We hebben een basis gemaakt waar al onze kennis en aanpassingen in zit verwerkt. Deze basis is heel goed opgebouwd met een goede structuur, betere zoekmachine vindbaarheid, mooie e-mails, snelheid en nog veel meer.

Ondanks dat de websites al goed vindbaar zijn, kan je nog meer online succes behalen met online marketing.

Een aantal veelgestelde vragen over webdesign in Harderwijk

Wij begrijpen heel goed dat je niet zomaar hupsakee ergens een website gaat laten bouwen en dat er vast genoeg vragen zijn. Hieronder hebben we een aantal veelgestelde vragen neergezet, staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Wat kost het laten ontwikkelen van een nieuwe website?

De kosten voor een website zijn afhankelijk van veel factoren, alleen willen wij ons focussen op het hele plaatje zonder restricties. Wij leveren het liefst complete websites af en om die reden werken wij met een vaste vanaf prijs (meer informatie).

Is een website op maat laten maken echt nodig?

Tegenwoordig zie je veel websites met thema’s of andere goedkope oplossingen. Dat kan, maar wil je als onderneming onderscheiden en professioneel ogen naar de buitenwereld? Dan is een op maat gemaakte website een slimme investering voor de lange termijn.

Ik wil een nieuwe website laten maken, hoe gaat dat?

Iedere website is weer een nieuwe leuke uitdaging, maar de werkwijze blijft hetzelfde. We werken volgens een stappenplan om structureel, snel en nauwkeurig voor jou aan het werk te gaan (bekijk de werkwijze).

Hoelang duurt het maken van een op maat gemaakte website?

Dit is afhankelijk jouw wensen voor de nieuwe website en tijd die beschikbaar is, over het algemeen kan een website snel opgeleverd worden: neem hiervoor contact op.

Wat kunnen we nog meer voor je doen?

Wij proberen alles aan te bieden om online succes te behalen, hiervoor heb je dus ook een unieke huisstijl of bijvoorbeeld mooie geschreven teksten voor nodig. Wij kunnen als website bouwer het complete plaatje verzorgen. Hieronder staat een lijstje opgesomd waarmee wij je kunnen helpen.

Wij hebben een breed netwerk met specialisten welke elk goed zijn in hun vak. Afhankelijk van de complexiteit en de beschikbare tijd van jouw wensen besteed ik het uit of doen wij het zelf, wij regelen alles als we het uitbesteden.

Reactie van een tevreden klant
Christiaan heeft veel voor ons bedrijf gedaan. Los van de visuele kant van het verhaal heeft hij zich ook beziggehouden met de marketingzijde en daar de oplossingen op gebaseerd. Wij zijn erg tevreden over hem.Dag en nacht bereikbaar en nooit te beroerd om iets te doen of aan te passen! Aanrader!!
Avatar Erik Verberg ★★★★★ 5 jaar geleden

Meer weten over een website laten maken?

Wil je meer weten over de mogelijkheden in Harderwijk? Wij gaan graag met je om tafel.

Wij zijn gevestigd in Oosterwolde (Gld) en helpen graag ondernemingen in de buurt, maar ook verder weg. Denk aan plaatsen zoals Oldebroek, Wezep, Dronten, Elburg, Nunspeet, Zwolle, Kampen, Harderwijk, ’t Harde of alles er tussen. Neem vrijblijvend contact met ons op!