Edens Plants & Creations

Edens Plants & Creations, opgericht in 1972, is een 3e generatie familiebedrijf. Zij zijn gericht op productvernieuwing en productie van winterharde, kleurrijke potplanten. Hierbij hebben zij als doel om in te spelen op de wensen van de eindconsument en de kweker. Hun kernwaarden zijn duurzaamheid en innovatie met oog voor mens en natuur.

De vraag van de klant

De klant kwam naar ons toe met een duidelijke vraag of wij ze kunnen helpen om samen een nieuwe website te maken. De organisatie bestond voorheen uit twee bedrijven welke beide zijn eigen doelgroep had. Met de nieuwe naam gaan ze door als één organisatie en dit moest ook zo terugkomen op de nieuwe website, d.m.v. een doelgroep analyse zijn we te weten gekomen welke (belangrijke) doelgroepen er zijn.

Na een mooie samenwerking en een aantal gesprekken is dit gelukt: samen gaan we voor online succes!

Het resultaat

We hebben een nieuwe website mogen ontwikkelen die aansluit op de doelgroep, een website die aansluit op de nieuwe huisstijl en daarnaast snel en mobielvriendelijk is. Een aantal functionaliteiten die zijn verwerkt in de website:

  • Vacatures en een ‘Ons team’ pagina
  • Alles is beheersbaar
  • Meertalig (de talen worden nog gevuld)
  • Diverse blokken om de pagina mee te vullen
  • Producten (klik hier voor een voorbeeld)

Nu gaan we door en blijven we samen in gesprek om d.m.v. online marketing online succes te behalen! Naast het ontwikkelen van de website, regelen we ook de hosting en onderhoud. Het resultaat hebben wij gepresenteerd aan alle medewerkers tijdens de bekendmaking, die dag was een groot succes voor Edens Plants & Creations. Bekijk hieronder de foto’s:

Diensten
  • Huisstijl
  • Website
Meer informatie

Wil jij ook een website laten maken of heb je een vraag? Neem dan contact op!

Oplevering2022