Een unieke online ervaring voor Autobedrijf Blaauw

Autobedrijf Blaauw is al sinds 1984 een vertrouwd adres in Oldebroek voor occasions, werkplaatservice en verhuur. In 2005 verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie aan de Elzenweg 2, waar een moderne showroom en receptie klanten een warm welkom heten.

Een nieuwe unieke online ervaring

Autobedrijf Blaauw heeft haar online zichtbaarheid een flinke boost gegeven. Met een prachtige, gebruiksvriendelijke website en focus op online marketing is het bedrijf klaar voor de toekomst.

De nieuwe website van Autobedrijf Blaauw is een lust voor het oog. Het moderne design en de overzichtelijke structuur maken het navigeren door de website een fluitje van een cent. Bezoekers kunnen eenvoudig zoeken naar occasions en informatie vinden over de diensten van het bedrijf.

Occasions met een druk op de knop

Een van de speerpunten van de nieuwe website is de uitgebreide filter- en zoekfunctie voor occasions. Klanten kunnen eenvoudig filteren op merk, prijs, bouwjaar, kilometerstand en andere criteria om de perfecte auto te vinden. Duidelijke foto’s, uitgebreide voertuiginformatie en een transparante prijsstelling zorgen voor een optimale online koopbeleving.

Autobedrijf Blaauw beseft zich terdege dat online marketing steeds belangrijker wordt. De komende tijd zal het bedrijf zich dan ook meer focussen op online marketing. Zo wil men de website nog beter vindbaar maken in zoekmachines en potentiële klanten gerichter bereiken.

Diensten
  • Website
Meer informatie

Wil jij ook een website laten maken of heb je een vraag? Neem dan contact op!

Oplevering2024