Een website gericht op jouw onderneming

Een website laten maken op maat die goed vindbaar is? Past jouw huidige website past niet meer bij de onderneming of er is nog geen website?

Je website laten maken door een internetbureau

Dan kunnen wij helpen! Wij bouwen succesvolle, professionele websites. In WordPress.

Wij bouwen websites die goed vindbaar zijn, die goed presteren, die gemakkelijk zijn in gebruik en die goed werken op mobiel. En dat voor een betaalbare prijs. Voor ons geen thema’s of andere goedkope oplossingen, maar alleen uitzonderlijke websites op maat gemaakt.

Met al jarenlange ervaring met webdesign in WordPress zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. Een aantal voordelen op een rijte:

  • Gebruiksvriendelijk
  • Gemakkelijk te beheren
  • Inzicht in de statistieken van het verkeer (Analytics)
  • De website is responsive (werkt op alle apparaten)
  • Geoptimaliseerd voor Google
  • Een goed ontwikkelde kwalitatieve basis
  • Uniek op maat en geen restricties
  • Snel, veilig en kwalitatief

Met passie helpen wij je graag (samen) met het bereiken van de beste online resultaten die hoog scoren in zoekmachines.

Ben ik online goed vindbaar?

Hoe zit het eigenlijk met de online vindbaarheid van mijn website? Dat zit echt heel erg goed. Een WordPress website zelf zorgt al voor een goede basis voor de zoekmachine optimalisatie.

Bovendien weten wij ook hoe we de nieuwe WordPress website zo moeten programmeren, zodat Google hem nog makkelijker vindt. We hebben een basis gemaakt waar al onze kennis en aanpassingen in zit verwerkt. Deze basis is heel goed opgebouwd met een goede structuur, betere zoekmachine vindbaarheid, mooie e-mails, snelheid en nog veel meer.

Ondanks dat de websites al goed vindbaar zijn, kan je nog meer online succes behalen met online marketing:

Hoe is de website gebouwd?

Ga je je website laten bouwen door WebPrep, dan kies je automatisch voor het CMS WordPress. Dit content management systeem is het meest gebruikte systeem ter wereld en dat is niet voor niets; de mogelijkheden van WordPress zijn eindeloos. Tegelijkertijd is het systeem zeer gebruiksvriendelijk.

Dat we bij WebPrep gebruik maken van WordPress is dus een logische keuze, daarnaast hebben wij een kwalitatieve basis ontwikkelt waar al onze websites op zijn gebaseerd. Wil je meer weten over WordPress? Hier lees je meer.

Wat kunnen we nog meer voor je doen?

Wij proberen alles aan te bieden om online succes te behalen, hiervoor heb je dus ook een unieke huisstijl of bijvoorbeeld mooie geschreven teksten voor nodig. Hieronder staat een lijstje opgesomd waarmee wij je kunnen helpen.

Wij hebben een breed netwerk met specialisten welke elk goed zijn in hun vak. Afhankelijk van de complexiteit en de beschikbare tijd van jouw wensen besteed ik het uit of doen wij het zelf, wij regelen alles als we het uitbesteden.

Reactie van een tevreden klant
Christiaan is een jonge enthousiaste webdesigner met kennis, creativiteit en aandacht en brengt je bedrijf naar een hoger level d.m.v. juiste opbouw en duidelijkheid. Staat altijd voor je klaar en denkt mee met oplossingen en mogelijkheden.
Avatar Janick Leusink ★★★★★ 5 jaar geleden

Groei met ons mee

Een groot voordeel van WebPrep is dat wij alles onder één dak aanbieden. Stel, je laat een website door ons maken en merkt geleidelijk dat je bezoekers en/of klantenbestand groeit. Dat vraagt om extra opties op je website. Je wilt je klanten immers op hun wenken blijven bedienen en een goed functionerende website is daarvoor onmisbaar. Wij kijken met je mee en zorgen ervoor dat je blijft groeien, door bijvoorbeeld meer te focussen op de online marketing of social media.

Wij zijn gevestigd in Oosterwolde (Gld) en helpen graag ondernemingen in de buurt, maar ook verder weg. Denk aan plaatsen zoals Oldebroek, Wezep, Dronten, Elburg, Nunspeet, Zwolle, Kampen, Harderwijk, ’t Harde of alles er tussen. Neem vrijblijvend contact met ons op!