Een gloednieuwe website voor Garage Woest

Voor Garage Woest hebben wij een gloednieuwe website gerealiseerd en wat is die gaaf geworden! Garage Woest is gevestigd in Nunspeet, waar zij beschikken over een ruime en overzichtelijke werkplaats met meerdere bruggen en specialistisch gereedschap om specifiek onderhoud en reparatie aan BMW’s te kunnen uitvoeren.

De website is door ons ontworpen en is geoptimaliseerd voor Google en uiteraard voor de bezoekers! De website is gemakkelijk in gebruik met een frisse en stoere look and feel die aansluit bij het bedrijf. Naast het uiterlijk van de website is snelheid, gebruikerservaring en mobiel vriendelijk ook erg belangrijk, daar ontbreekt deze website dus ook zeker niet aan!

Een nieuwe website gerealiseerd voor Garage Woest

De website heeft een specifieke doelgroep en daar is dit unieke design dan ook op aangepast, daarnaast werkt hij ook prettig en is hij erg snel. Ook is het voor de klant erg belangrijk dat de website goed gevonden wordt in Google, daarom hebben wij dus ook de online marketing verricht voor de nieuwe website zodat de bezoekers bij Garage Woest uitkomen.

Het eindresultaat zijn we dan dus ook zeker heel trots op en de klant is tevreden, dat is het allerbelangrijkste!

Garage woest nieuwe website
Diensten
  • Huisstijl
  • Online marketing
  • Website
Meer informatie

Wil jij ook een website laten maken of heb je een vraag? Neem dan contact op!

Oplevering2023