Een nieuwe elektrische website

Elektrischewarmtepompen.nl is een onafhankelijke website en zij bieden betrouwbaar advies over de warmtepomp. Op de website vind je alle informatie over de warmtepomp zoals de kosten, soorten en de werking van een warmtepomp. Verwarm je huis duurzaam én zonder aardgas met een warmtepomp. Draag jouw steentje bij aan het milieu! Met de huidige subsidies is het ook nog eens aantrekkelijk om er één te kopen.

Wat hebben wij voor ze gedaan?

De klant had nog geen huisstijl of website, hiermee mochten wij hun dus helpen! Zo gezegd, zo gedaan! Wij zijn begonnen met het ontwerpen van de huisstijl zoals het logo en vervolgens de website gerealiseerd. Het moest een complete website worden met als doel om veel content te plaatsen en wat moest aanslaan op Google. Daarnaast heeft het een nieuwspagina met deelmogelijkheid.

Daarnaast is het voor de klant van groot belang dat ze hoog scoren in Google, de website is van zichzelf al SEO-vriendelijk door veel aspecten. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op! Om nog meer organische zoekresultaten te creëren is goede content van essentieel belang.

Met zoektermen zoals “hoe werkt een warmtepomp“, “warmtepomp kosten” of “warmtepomp werking” bereiken ze veel vertoningen op Google.

Elektrische warmtepompen
Diensten
  • Online marketing
  • Website
Meer informatie

Wil jij ook een website laten maken of heb je een vraag? Neem dan contact op!

Oplevering2020