Een nieuwe sportieve website voor Força Fit

Força Fit is een gezellige en toegankelijke sportschool in Elburg, de klant wou graag een nieuwe frisse website welke goed vindbaar is op Google. Hiervoor hebben wij een op maat gemaakte website gerealiseerd met een doordacht design, zodat bezoekers gemakkelijk kunnen vinden wat ze nodig hebben.

Op de website hebben we een inschrijfformulier gemaakt waar bezoekers zich kunnen inschrijven voor de sportschool, daarnaast geeft de sportschool ook groepslessen. Voor de groepslessen hebben wij iets op maat gemaakt, zodat de klant zelf de groepslessen kan beheren wat weer zichtbaar is op de website.

Meer bezoekers door online marketing

Lokaal scoort de sportschool erg goed op Google en staan ze met verschillende zoekwoorden bovenaan. We zijn begonnen met een zoekwoordenanalyse om te weten welke zoekwoorden het meest worden bezocht. De belangrijkste zoekwoorden zijn “fitness elburg” en “sportschool elburg“, hiermee staan ze ook grotendeels bovenaan in Google.

Wij analyseren en optimaliseren de website maandelijks om te kijken waar we kunnen verbeteren, zodat ze op de eerste positie blijven in Google.

Social media en de huisstijl van Força Fit

Ook verzorgen wij wekelijks de social media voor Força Fit met pakkende berichten en winacties, daarnaast ontwerpen we ook de huisstijl voor ze zoals flyers en de bedrukking van de auto.

Sportschool Força Fit in Elburg
Diensten
  • Online marketing
  • Website
Meer informatie

Wil jij ook een website laten maken of heb je een vraag? Neem dan contact op!

Oplevering2019