Kids in de bergen gaat voor online succes!

Kids in de bergen is hét travelblog over de leukste uitjes en vakanties in de bergen met kinderen. Zowel in de zomer als winter geven wij jou de beste tips.

Voor Kids in de bergen hebben wij de nieuwe website gerealiseerd en helpen wij met de online marketing. Voor de klant is het van essentieel belang dat ze hoog scoren in Google met hun geschreven blogs. Naast het plaatsen van relevante content, is het ook belangrijk dat de website technisch goed staat.

Wat hebben wij gedaan

Kids in de bergen krijgt de meeste bezoekers via Google en social media en daarom is het van belang om de website daar op af te richten. De website moet gebruiksvriendelijk, snel en fijn werken. Daarnaast houden wij alle statistieken bij om daar op te anticiperen.

Wat hebben we gedaan in het kort?

  • De nieuwe website ontworpen;
  • De huisstijl ontworpen zoals het logo en de kleuren;
  • De online marketing.

De nieuwe website heeft een interactieve homepagina, een goedwerkende zoekfunctie en daarnaast bevat hij allerlei functionaliteiten specifiek voor blogs. Zo is de website opgebouwd op basis van categorieën en kan je bijvoorbeeld een blog gemakkelijk delen. De sidebar (met eventuele affiliate marketing) scrollt mee met de content.

Om nog meer organische zoekresultaten te creëren is goede content van essentieel belang. Ook interesse in een op maat gemaakte website die goed scoort in Google? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Diensten
  • Huisstijl
  • Online marketing
  • Website
Meer informatie

Wil jij ook een website laten maken of heb je een vraag? Neem dan contact op!

Oplevering2022