Meer leads door online- en social media marketing

Het hebben van een nieuwe website is een goed begin, met name als hij goed opgezet is om veel bezoekers te converteren naar leads. Maar om vervolgens meer naamsbekendheid en bezoekers te ontvangen is de volgende belangrijke stap.

Door goede online marketing krijgt de website maandelijks veel organische bezoekers binnen via Google. Hoe je precies hoog komt in Google heeft te maken met veel factoren en met het mysterieuze algoritme van Google, praktisch kan het liggen aan technische snufjes tot aan duidelijke teksten. Hier hebben wij maandelijks hard aan gewerkt om het maandelijkse verkeer te verhogen en dat met resultaat!

Een aantal resultaten

Op de afbeeldingen hieronder zie je zoekwoorden waar op gezocht wordt wat naar de website leidt, wij kunnen alles in de gaten houden en daar op anticiperen. Het verkeer groeit nog steeds en er melden zich regelmatig nieuwe leads aan op de website. De website heeft inmiddels al 10.061 unieke bezoekers op de website gehad met een totaal van 39.515 paginaweergaven (meting was gemaakt op 10-05-2021).

Met het starten van online marketing zetten wij allereerst alles op om zoekwoorden en statistieken bij te houden, want meten is weten en daar begint het bij. Vervolgens kunnen we anticiperen op de resultaten en kijken wat beter of anders moet. Wat wordt er zowel gemeten?

  • Leeftijd
  • Geslacht
  • Locatie
  • Apparaat (mobiel/desktop)
  • Via welk kanaal komt het binnen
  • Gedragsstroom (de funnel van de bezoekers)

Met de online marketing targetten wij op Zwolle en omgeving en zien dan ook terug dat daar het meeste verkeer vandaan komt.

Het gebruik van social media

Naast het gebruik van online marketing gebruiken we ook social media om nieuwe bezoekers te ontvangen, maar ook om bestaande bezoekers te veranderen naar een klant. Het geeft bezoekers veel vertrouwen als ze zien dat een bedrijf actief is op social media en het kan ze later uitlokken om klant te worden, ze onthouden jouw bedrijf. Het gaat dus niet alleen om nieuwe bezoekers te ontvangen, maar ook grotendeels om naamsbekendheid.

Zo zijn we met social media erg gestegen in pagina likes en interactie op berichten.

Online marketing en social media voor De Financiële Alliantie
Diensten
  • Online marketing
  • Social media
Meer informatie

Wil jij ook een website laten maken of heb je een vraag? Neem dan contact op!

Oplevering2020