Nieuwe online identiteit voor BW Bouw

BW Bouw is de specialist in houtbouw. Met meer dan 25 jaar ervaring leveren zij houtbouw in heel midden Nederland maar ook daarbuiten.

De eigenaar van BW Bouw nam contact met ons op met de vraag of wij ze kunnen helpen met een nieuwe website. Dit is gelukt! Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen en erg trots op het resultaat!

Wat hebben wij voor BW Bouw kunnen betekenen?

De oude website was achterhaald, niet responsief en had de kleuren blauw met rood. Voor de nieuwe identiteit hebben we een nieuwe huisstijl ontwikkeld inclusief het nieuwe logo met de kleuren zwart en bruin in combinatie met een gloednieuwe website.

Voor de website hebben we eerst een technisch design laten uitwerken en deze vervolgens gerealiseerd. De nieuwe website is snel, responsief en helemaal van deze tijd. Het hoofddoel van de website is om conversie te verhogen, hiervoor moet de website erg goed scoren op Google.

Daarnaast regelen we ook de hosting en onderhoud van de nieuwe website en hebben wij de oude website weten te migreren inclusief alle statistieken en e-mail.

Nu de website online staat gaan we door met het behalen van online succes!

Diensten
  • Huisstijl
  • Website
Meer informatie

Wil jij ook een website laten maken of heb je een vraag? Neem dan contact op!

Oplevering2022