Verkeersschool Dijkhuizen, nieuwe website en online succes

Verkeersschool Dijkhuizen is voor ons een vaste klant en helpen wij regelmatig met het behalen van online succes! De klant kwam naar ons toe met de vraag hoe ze meer naamsbekendheid en bezoekers krijgen. Daar weten wij wel raad mee!

De klant had al een verouderde website welke nodig aan vervanging toe was, zo hebben we allereerst gekeken wie de doelgroep was en daar een design voor uitgewerkt. Het is een complete, vrolijke website geworden met een sterke online marketing funnel. Zo bestaat de website uit veel content om beter gevonden te worden op Google, maar ook een instructeurspagina wat volledig beheersbaar is door de klant zelf. Daarnaast is er een koppeling gemaakt met het rijschoolsysteem, zodat bezoekers zich gemakkelijk kunnen aanmelden.

Meer organische zoekresultaten en dus nieuwe bezoekers

De website is zo opgezet dat een bezoeker snel en vertrouwd naar het aanmelden gestuurd wordt. De website wordt goed gevonden in Elburg en omstreken. Hoe je hoog in Google komt heeft te maken het met mysterieuze algoritme van Google en is afhankelijk van veel factoren, van de snelheid van de website tot aan duidelijke teksten.

Topkanalen online marketing Verkeersschool Dijkhuizen

De website heeft een enorm hoog aantal vertoningen en een hoge CTR (click-through rate), dit betekent dat veel mensen de website zien staan en dus ook daadwerkelijk doorklikken.

Aantal feitjes over de statistieken (gemeten op 12-05-2021):

  • 65% van de bezoekers komen binnen via Google.
  • Meeste bezoekers komen uit Elburg of omstreken.
  • Totaal van 12.377 unieke bezoekers.
  • Een bouncepercentage van 42% (erg goed, gemiddeld is tussen 40% en 60%).
  • 54% van de gebruikers zitten op mobiel en 42% op desktop.

Naast de online marketing hebben wij ook de social media ingericht voor de klant.

Nieuwe website voor Verkeersschool Dijkhuizen
Diensten
  • Online marketing
  • Website
Meer informatie

Wil jij ook een website laten maken of heb je een vraag? Neem dan contact op!

Oplevering2019