Nieuwe website en huisstijl voor ‘Uw zorg mijn zaak’

Inmiddels staat de eerste website van 2023 alweer een tijdje online! Met trots presenteren wij de nieuwe website van ‘Uw zorg mijn zaak’, door ons ontworpen en gerealiseerd. De website is geoptimaliseerd voor een optimale gebruikerservaring en heeft een unieke uitstraling die past bij hun dienstverlening.

De website is snel, werkt goed op mobiel en is geoptimaliseerd voor Google. De nieuwe website biedt alle informatie die een bezoeker nodig heeft op een toegankelijke en overzichtelijke manier. Bekijk de website van ‘Uw zorg mijn zaak’ en ontdek zelf wat de website te bieden heeft. Het was een zeer fijne samenwerking en op naar online succes!

Wat hebben wij gedaan?

Naast de nieuwe op maat gemaakt website hebben wij ook de huisstijl ontworpen zoals het logo. Ook is het voor de klant belangrijk dat de website goed gevonden wordt op Google, hiervoor hebben wij de online marketing geoptimaliseerd zodat deze goed gaat scoren. Na een leuk eerste gesprek konden we aan de slag en was de website al binnen enkele maanden opgeleverd.

Het eindresultaat was een zeer tevreden klant en een mooie gebruiksvriendelijke website.

Uw zorg mijn zaak nieuwe website
Diensten
  • Huisstijl
  • Online marketing
  • Website
Meer informatie

Wil jij ook een website laten maken of heb je een vraag? Neem dan contact op!

Oplevering2023